Exclusive Signals Stock Trading

Het Exclusive Signals Stock Trading (ESST) systeem handelt in een dynamisch geselecteerd mandje met Amerikaanse aandelen. Elke dag zal het algoritme het mandje aandelen scannen op mogelijk nieuwe kandidaten. Er zullen tussen de 4 en 8 verschillende aandelen in portefeuille worden opgenomen. 

Bestaande kandidaten die volgens het algoritme nog aan de criteria voldoen zullen aangehouden worden en nieuwe of betere kandidaten zullen geroteerd worden met aandelen die niet meer in het algoritme naar voren komen.

Op deze manier wordt er regelmatig voor het sluiten van de beurs een scan door het systeem uitgevoerd. Dat is ook het moment dat nieuwe stoplosses en dergelijke bepaald worden. Wanneer de algemene markt neerwaarts is zullen er geen posities aangehouden worden.

Het is een rustig systeem wat handelen. Hieronder enkele cijfers v.a. 1 januari 2020 (bijgewerkt t.m. 31 dec 2021):

  • Aantal weken: 106
  • Aantal weken verlies: 40
  • Max drawdown: -29,8%
  • Totale winst t.m. 31-12-2021: +148,3%
  • Profitfactor: 2,59
  • Uiteraard handel ik dit systeem zelf ook met eigen geld.

Voor de live performance verwijs ik u graag naar: Performance pagina

Systems2Follow

Exclusive Signals werkt sinds 2013 samen met Systems2Follow.

Systems2Follow heeft zich als taak gesteld het monitoren of de trades die traders inleggen ook werkelijk verhandeld worden. Doordat wij onafhankelijk monitoren heeft u het voordeel dat u zeker weet dat de resultaten ook daadwerkelijk behaald zijn. De software stelt u in staat om U zelf te koppelen aan een of meerdere systemen. Wij publiceren alleen resultaten die wij zelf meten met real trades. Dus geen backtesting en geen papertrading maar alleen echte trades. Hierdoor weet u zeker dat het rendement wat wij publiceren ook daadwerkelijk door de trader is behaald.

U kunt het Exclusive Signals Stock Trading systeem live volgen bij Systems2Follow.

Voor uitleg van het systeem kunt u de volgende link gebruiken: https://www.systems2follow.com/systemen/esst-hg/

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft: Contact pagina