Abonnement

Abonnement bij Exclusive Signals

Exclusive Signals biedt twee verschillende abonnementen aan. Het zogenaamde Autotrade abonnement en het SMS- en E-mail abonnement. Beide abonnementen hanteren dezelfde signalen, die het door het exclusieve algoritme worden berekend.

1. Autotraden

Om onze winstgevende signalen automatisch op uw privé beleggingsrekening uit te voeren, dient u over een speciale ‘autotrading’ rekening te beschikken. Dit kunt u openen via Iris en via de Systems2Follow.

Aanmelden via Systems2Follow

Aanmelden via Iris

(Beide partijen hanteren dezelfde lage transactiekosten.)

Nadat uw rekening van voldoende startkapitaal is voorzien en uw abonnementsgeld ontvangen is, kunt u direct profiteren van de winstgevende signalen van Exclusive Signals. Voor het Autotraden zijn de tarieven ongeveer €40,- p/m hoger dan wanneer u de signalen zelf uitvoert.

      • Maand abonnementen vanaf      €87,50 i

2. SMS- en E-mail abonnement

Bij het SMS- en E-mail abonnement beheert u zelf de signalen. Voor het Future Systeem kunt u rond sluitingstijd van de Amerikaanse beurzen een SMS- en een E-mail ontvangen wanneer de Algoritmen een signaal heeft gegenereerd. Let op: normaal gesproken sluiten de Amerikaanse beurzen om 22:00 uur Nederlandse tijd. Voor E.S. Stock Trading zult u een E-mail voor het openen van de nieuwe Beurs week ontvangen.

Wilt u deze exclusieve en nauwkeurige berekeningen van het algoritme op de S&P 500 of van de aandelen niet missen? Vul dan onderstaande formulier in. U krijgt dan per E-mail een factuur toe gezonden. Uw abonnement gaat in op de dag dat uw geld bij ons op de rekening staat.

Abonnement
Inschrijven voor een:(*)Ongeldige invoer
€2.100,-   (€175,00 p/m)i
€1.080,-    (€180,00 p/m)i
€547,50    (€182,50 p/m)i
€185,-i
Naam(*)
Ongeldige invoer
E-mail (*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Mobiel
Ongeldige invoer
Alleen verplicht voor SMS-dienst
Hoe heeft u deze site gevonden?
Ongeldige invoer
Uw bericht
Ongeldige invoer
Antispam controle(*)
Ongeldige invoer

Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Exclusive Signals welke u terug kunt vinden onder Disclaimer. Dank voor uw vertrouwen in ons systeem!

(i = Alle prijzen zijn inclusief BTW)