Welkom bij Exclusive Signals

Welkom bij Exclusive Signals

 

Hartelijk welkom bij Exclusive Signals. Mijn naam is Henry van Ginkel en sinds 1987 handel ik op de beurs. In eerste instantie alleen in aandelen en later ook in derivaten.
De laatste jaren ook als Adviseur/Beheerder. Sinds mei 2014 ben ik ook mede eigenaar van het beleggingsfonds Alpha Based Capital. Zie ook: www.alphabasedcapital.com. Aldaar o.a. verantwoordelijk voor de beleggingsstrategieën.

 

Technische Analyse

Vanaf mijn eerste 'contact' met de beurs heeft Technische Analyse de basis van mijn beslissingen gevormd. In de jaren dat het Algoritme Trading opkwam ben ik mijn eigen systemen gaan schrijven en testen.

Ik handel de laatste jaren alleen nog maar op basis van zelf ontwikkelde systemen welke gebaseerd zijn op Kwantitatieve Analyse. Alle handelssystemen zijn uitvoerig getest zo ook het Algoritme van Exclusive Signals.
Het nieuwe systeem ES 2.0 handel ik nu live vanaf 14 oktober 2019. Vanaf deze datum staat de teller op een verlies van € 5.592,01 Gerekend met een geadviseerd startkapitaal van € 20.000,- is dit een verlies van 28,0%. 

Het verouderde Exclusive Signals (ES 1.0) heb ik altijd live gehandeld vanaf 1 september 2012. Het uiteindelijke resultaat is uitgekomen op een winst van € 51.840,05
Met een geadviseerd startkapitaal van destijds € 30.000,- is dat een gerealiseerde winst van 185,5 %

Wanneer u ook geïnteresseerd bent om gebruik te maken van de signalen op basis waarvan ik zelf handel, dan kunt u kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

  1. Autotraden
  2. SMS- en E-mail abonnement

1. Autotraden

Autotraden is een dienst waarbij op de effectenrekening van de klant automatisch transacties worden uitgevoerd. Dit kan via de Systems2Follow of Iris.

Het is met name geschikt voor grotere beleggers en voor beleggers die liever willen dat de transacties automatisch voor hen worden uitgevoerd. De automatische uitvoering kan door de klant op ieder moment ongedaan worden gemaakt. De Micro- of de E-mini future is één van de meest verhandelde en daardoor meest liquide futures ter wereld. Tevens is deze markt 23 uur/dag open voor handel. Het minimum startkapitaal voor het nieuwe Exclusive Signals 2.0 systeem bedraagt €20.000,- per participatie. De 'Light' versie heeft een minimum inleg van €10.000,-

Let op: met een future handelt u met een hefboom.

2. SMS- en E-mail abonnement

Dit is een dienst die via SMS en E-mail de aan- en verkoop signalen op de S&P 500 Index doorgeeft. Dit zijn dezelfde signalen als bij het Autotraden. Tevens ontvangt u bij elk signaal het bijbehorende stoploss niveau. Het enige verschil is dat u bij dit abonnement zelf de signalen - en daarmee de orders - beheerd. U legt alle orders op uw eigen account zelf in. U kunt rond sluitingstijd van de Amerikaanse beurzen een SMS- en een E-mail ontvangen wanneer de Algoritmen een signaal genereren. Normaal gesproken is dat rond 22:00 uur Nederlandse tijd.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op. U kunt mij bereiken onder E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.